Muutto tai laajentuminen edessä?


Mikäli yrityksenne vaihtaa toimipaikkaa tai laajentaa uuteen toimipisteeseen, selvitämme etukäteen uuden toimipisteen nettiyhteyksien saatavuuden ja hinnat sekä tiloissa jo mahdollisesti olevan lähiverkon olemassaolon ja kunnon.

Näiden perusteella voimme tehdä etukäteen tarvittavat tilaukset, niin että muuton yhteydessä kaikki saadaan toimimaan mahdollisimman nopeasti.

Voimme myös järjestää väliaikaiset yhteydet uuteen toimipisteeseen valmiiksi asennetuilla omilla langattomilla reitittimillämme mikäli kiinteitä yhteyksiä ei saada ajoissa kytketyksi.

Joskus langaton reititinyhteys riittää ja tulee jopa halvemmaksi kuin tavallinen adsl-yhteys.

Palvelumme muuton yhteydessä


Hoidamme tietokoneet muuton jälkeen toimiviksi asennettuina ja valmiiksi verkkoon kytkettyinä suoraan työpöydältä toiselle.

Myös verkkotulostimet ja palomuurit, kytkimet ja muu vastaava siirretään uuteen verkkoon kykkettyinä ja tarpeen vaatiessa uudelleen määritteltyinä suoraan uuteen toimipisteeseen.

Hinnoittelu


Hinnoittelu tapauskohtaisen esiselvityksen perusteella kiinteään tarjoushintaan tai haluttaessa käytetyn ajan perusteella. Yleensä työmäärä vaihtelee 1/2 - 2 päivän välillä laitemäärästä riippuen.